Anbefalinger


Jeg besøgte Sri Lanka med en veninde i en to ugers periode i forbindelse med en større rundrejse på i alt tre måneder. Vi havde en masse bøvl med fly og hotel på vej til landet, og fik derfor ikke det bedste førstehåndsindtryk deraf. Det var ret håbløst. På nettet så vi Tinas beskrivelse af privatchauffører og fandt derigennem Roshans nummer. Vi kontaktede ham med et urealistisk ønske om at kunne “låne” ham i 4 dage, og hvor vi skulle vidt omkring. Vi snakker Colombo->Pinnawala Elephant Orphanage -> Adams Peak -> Ella -> Udawalawe National Park -> Hikkaduwa... på 4 dage!

Roshan stod klar, og vores tur til Sri Lanka blev hurtigt så meget bedre. Han er en utrolig venlig, imødekommende mand, med en masse kontakter, et godt engelsk og en utrolig servicemindedhed. Derudover er han meget klog på sit land, og man får en masse informationer med undervejs, som man formentlig ellers ikke ville vide noget om. Selvom han ikke kunne køre med i alle 4 dage, fik han arrangeret at en ven af hans overtog opgaven, og holdt hele tiden kontakten til os for at sikre sig, at vi fik den hjælp og service, som han synes, vi skulle have.

Det lyder måske dyrt med en privatchauffør, og især hvis man rejser på et backpackerbudget, som vi gjorde det. Vi vil dog så absolut mene, at både pris og drikkepenge er det værd i dette tilfælde, da Roshan ofte kunne forhandle aktiviteter mv. til en billigere penge, end hvad turister ellers betaler. Yderligere må man sige, at det er et meget billigt beløb hans væsen og serviceniveau taget i betragtning.

Bedste hilsner
Fannie og Simone

Me and my family are currently eating lunch by a lake with wild elephants.On our way back to Colombo to fly home.
Very enjoyable 2 weeks traveling around Sri Lanka, have seen so much and enjoyed all the food.
Roshan has been a good driver and guide for us, handy to have someone with his knowledge and experience would recommend him for any future holidays.

Richard. England

Sent from my Huawei Mobile